Skip to content

El Sr. Postu

índex

D’entrada, jo era escèptic, en relació al Sr. Postu. Vaig pensar que seria un personatge efímer de la Lleida xarona. La Lleida xarona té algunes coses divertides, però quan es pren massa seriosament a ella mateixa, fatiga. Bé, almenys a mi em fatiga.

A poc a poc, vaig anar seguint la manera impecable com el Sr.Postu ha construït la seua identitat, tant en l’àmbit digital com analògic, i em vaig adonar que es tractava d’una iniciativa intel.ligent i amb una càrrega semàntica interessant.

L’únic que recomanaria al Sr. Postu (de fet, ningú no m’ha demanat cap consell) és que no es deixi encalçar per la Lleida institucional ni per la Lleida del lleidatanisme ranci. Cap endavant, hi ha molt a córrer. Cap enrere, miseria i companyia.

Ja sigui en paper o en format digital (amb o sense xapes) podeu adquirir el seu llibre Sóc de l’Oest, una recopilació de la seua activitat posturera. D’altra banda, podeu sentir el que el perfil de Yotube Si res li escau poseu-li blau en diu. I és que el Sr.Postu i la Carlota Benet (la jove professora que s’amaga darrera aquest canal de video) s’han descobert mútuament, en els darrers dies.

índex

 

Share Button
Published inOPINIÓ

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: