Skip to content

Predicar amb l’exemple…

Trofeo: molde F.M.I.S (Trophy: Mould)

El Fons Monetari Internacional recomana al govern espanyol que redueixi salaris i pensions, que augmenti l’IVA, que endureixi les condicions per jubilar-se o per accedir al subsidi d’atur. El que no explica gaire sovint és que la seua presidenta, la Sra. Christhine Lagarde, percep anualment un salari i uns complements (lliures d’impostos) que ascendeixen a 383.000 euros, la qual cosa li deu proporcionar, sens dubte, la tranquil.litat i  l’autoritat moral necessàries per recomanar que ens escanyin una mica més.

Share Button
Published inOPINIÓPOLÍTICA

2 Comments

  1. Jordi Betriu

    T’oblides d’esmentar que Lagarde va ser investigada per evasió d’impostos i que es va apujar el sou un 11% només entrar a l’FMI. Predicant amb l’exemple.
    A més, encara està per demostrar que les receptes de l’FMI siguin positives per a l’economia d’un país. Crec que haurien d’analitzar a veure quin país ha tret alguna cosa positiva amb els consells d’aquesta gent i quins països no. Segur que ens emportem alguna sorpresa.
    No tinc ni idea d’economia, però em sembla que apujar l’IVA en un moment de crisi com l’actual és un suïcidi. En fi, deixem que els professionals solucionin el problema, tot i que, segons el Rajoy, el problema ja està resolt…

  2. Gràcies, Jordi. No recordava aquesta minúcia de la Sra. Lagarde. Jo també crec que apujar l’IVA i reduir encara més els salaris provocarà una contracció del consum més intensa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: