Skip to content

Nou màster d’audiovisuals, TV i Internet

En la presentación de "Todo va a cambiar&...

Aquesta tarda, a les 17 hores, s’ha presentat als mitjans de comunicació el màster oficial en creació d’empreses audiovisuals i fusió TV-Internet, a càrrec del seu director, el periodista Manuel Campo Vidal, i del rector de la Universitat de Lleida. Aquest màster oficial de 60 crèdits ECTS es començarà a impartir a la UdL en el segon semestre de l’any 2013, i entre el professorat hi destaquen noms coneguts com ara  Enric Hernández, Ramon Font, Mònica Terribas, Rosa Cullell, Concha García Campoy, Lluís Oliva, etcètera.

Essencialment els destinataris del màster seran titulats del grau de Periodisme i Comunicació Audiovisual, llicenciats en periodisme, titulats en ciències socials, polítiques, tècniques i informàtiques, i professionals del sector de la comunicació, producció audiovisual, internet i plataformes digitals.

Sens dubte, és una bona notícia per a la Universitat de Lleida i també perquè aquesta línia de treball i formació constitueix una alternativa interessant en el context actual de crisi, en les empreses periodístiques.

Share Button
Published inOPINIÓ

2 Comments

  1. Hi, MIquel…
    On es pot trobar més informació sobre aquest màster? Suposo que en algun lloc ja hi deu haver alguna cosa sobre les matèries i continguts (o potser és encara un secret guardat? Ja em diràs. Gràcies .

    • De moment, no s’ha fet públic el programa definitiu, donat que el màster s’impartiria a partir de la tardor de 2013, aproximadament, però aniré facilitant tota la informació que em vagi arribant. No serà un secret. He, he…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: