Skip to content

Màster en creació d’empreses audiovisuals i fusió televisió-internet

Dilluns, 18 de febrer, a les 18 hores, a la Sala de Juntes del segon pis de la Universitat de Lleida, Manuel Campo Vidal, periodista i professor, director del màster en Creació d’empreses audiovisuals i fusió televisió-internet, que impartirà la Universitat de Lleida, presentarà el projecte.

El periodista i professor Manuel Campo Vidal, director del màster en Creació d’empreses audiovisuals i fusió televisió-internet que la UdL posarà en marxa el curs vinent, presentarà l’oferta formativa d’aquest màster en una sessió adreçada especialment a estudiants dels darrers cursos del grau de Comunicació i Periodisme Audiovisual i ADE, així com a professionals del sector.
El màster està orientat a la formació per a la creació de projectes empresarials i de producció en el camp de la comunicació audiovisual, amb especial èmfasi en les innovacions que està introduint la fusió de la televisió i Internet.
Una estructura de professorat amb una àmplia participació de reconeguts professionals del sector garanteix una formació arrelada en la realitat de la indústria audiovisual, imprescindible en un màster amb una clara vocació professionalitzadora.
Manuel Campo Vidal té una llarga trajectòria com a periodista i gestor de mitjans de comunicació. Entre d’altres, ha estat vice-director d’Antena 3 TV, responsable de la creació de Canal Internacional de la mateixa empresa, president d’Audiovisual Sport, director d’informatius d’Antena 3 Noticias, i presentador i sots-director del Telediario 2 de TVE. President de l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió d’Espanya, ha organitzat i moderat diversos cara a cara electorals entre els principals candidats a la presidència del govern.
Entre d’altres, formen part del professorat del màster:
Mònica Terribas, Periodista, Professora UPF, ex-directora de Televisió de Catalunya.
Rosa Cullell, ex-directora de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, ex-directora del Liceu.
Ramón Font, Periodista, ex-director del Consell Audiovisual de Catalunya, i va ser director de TVE-Catalunya i de RNE-Catalunya.
Pepe Quílez, Periodista, director de Aragon Televisión, va ser redactor en cap de la Cadena Cope i director de TVE-Aragón.
Concha García Campoy, Periodista, ha treballat a TVE, RNE, Telecinco, Cuatro i la Cadena Ser.
Rosa María Calaf, Periodista, ex-corresponsal TVE, treballa actualment a 13TV
Lluis Oliva, Periodista, ex-director de TV3 i de Catalunya Ràdio, va ser director general de Catalunya Comunicació del Grup Godó.
Quique Camí, Director general de la productora audiovisual OVIDEO.

Share Button
Published inOPINIÓ

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: