Skip to content

L’hort

Si féu, voleu fer, heu pensat alguna vegada a fer hort, ni que sigui un hortet minúscul i simbòlic a la terrassa o al balcó, sempre que tingueu unes horetes de sol i no vulgueu afegir-hi fertilitzants ni productes químics, us pot interessar el blog Hort Urbà-L’hort a casa.

També és útil per a aquelles o aquelles que féu un hort més gran. Si no ho heu provat mai, em permeto dir-vos que es tracta d’una activitat  que estimulen cos i esperit, al mateix temps, i que proporciona una felicitat duradora. Michael de Montaigne, el cèlebre assagista francès, ja va escriure que li agradaria que la mort el sorprengués plantant les cols del seu hort. Ja ho sabeu…

Share Button
Published inOPINIÓ

One Comment

  1. …i des del seu hort és on Dioclecià va convidar a marxar del seu retir als senadors romans que l’anaren a cercar per demanar-li que recuperés el lloc d’Emperador de l’Imperi romà: “Si pogués mostrar al teu emperador la col que vaig plantar amb les meves pròpies mans, no s’atreviria a suggerir que substitueixi la pau i la felicitat d’aquest lloc amb les tempestes de la cobdícia mai satisfeta”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: