Skip to content

Facebook, sexe i mort

ImatgeCada cop més, a la nostra identitat digital d’éssers vius  (allò que pengem, publiquem, les fotos que compartim, el que ens contesten…) la sobreviurà o no (aquesta és una part singular del debat que a poc a poc es va insinuant) una altra mena d’identitat posterior a la nostra mort.

Davant d’aquesta alternativa, cada cop més real i menys teòrica ( Facebook ja posa al vostre abast una aplicació anomenada If I Die, que permet deixar un missatge que només serà publicat després de la vostra mort), hi ha persones que hi pensen  i que es plantegen la possibilitat de fer un diguem-ne testament digital, i hi ha persones que continuen experimentant  el profund temor que la societat del segle XX va instaurar, en relació a la mort.

El segle XX va superar el tabú del sexe i el va substituir pel de la mort. És interessant plantejar-nos si aquest tabú se superarà  finalment, en el segle XXI.

Share Button
Published inMORS CERTA, HORA INCERTA...

2 Comments

  1. Jordi Betriu

    Miquel, et deixo un enllaç d’una empresa que es diu LifeGem que porta a terme una estrambòtica alquímia post mortem que consisteix a transformar les restes cremades dels éssers estimats en diamants.
    http://www.lifegem.com/
    Com a mínim és curiós…

    • Sí, gràcies, és una de les noves opcions per desfer-se originalment del cos difunt. També s’han realitzat espectacles prirotècnics amb les cendres i iniciatives que sovint són a mig camí entre la novetat sorprenent i l’excés. No deixis de passar-me novetats sobre el tema, si te n’arriben. Gràcis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: