Skip to content

Breviaris. De Ferran Sáez a Javier Pérez Andújar.

No és una paradoxa ni una broma. Més aviat és una casualitat. Com que m'interessen els breviaris (de fet, m'interessa tot allò que té a veure amb la literatura de no ficció), em vaig posar a llegir (en aquest ordre) Estranya forma de vida i Diccionario enciclopédico de la vieja escuela, tots dos editats aquest any 2016. El primer és obra de Ferran Sáez. El segon, de Javier Pérez Andújar. Entre els dos, només hi ha un any de diferència. Sáez va néixer el 1964, a la Granja d'Escarp, i Pérez Andújar, el 1965, a Sant Adrià de Besós. M'he acabat de llegir el primer i tot just començo el segon. Tinc la sensació que aquesta lectura consecutiva m'acabarà proporcionant satisfaccions. No necessàriament adhesions ni entusiasmes militants, que és precisament allò que menys m'interessa, en aquests moments.

Prometo escriure alguna cosa més, quan hagi completat aquestes lectures.

 

Share Button
Published inOPINIÓ

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: