Skip to content

Boira nocturna

Humitat, boira espessa sense ésser purè de pésols, em creuo amb una parella, una veïna amb el seu pastor alemany… Potser per a qui no la coneix des de petit, la boira densa pot fer por. Per a mi, és ben bé al contrari. Tinc la sensació que m’embolcalla, que m’amaga però no amaga ningú que em vulgui fer mal… Podria continuar caminant de nit, a través de la boira, i tindria la sensació de fer un viatge en la memòria, en el temps, però no un viatge melancòlic, sinó un viatge cap a un espai i un temps en què els vius, els morts, els amics i els enemics conviuen i es creuen sense espantar-se mútuament.

Share Button
Published inOPINIÓ

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: