Skip to content

Ban del paer en cap adreçat als xiquets i xiquetes de la ciutat de Lleida

Atès que tots els xiquets i xiquetes de la ciutat, segons em fan saber la Guàrdia Urbana i els serveis municipals, us esteu comportant molt bé aquests dies de confinament, us heu quedat a casa per evitar que s’escampi el contagi del coronavirus i us renteu sovint les mans, llegiu, estudieu a través de la tablet, jugueu i ajudeu les vostres famílies, durant aquests dies difícils en què veieu que les persones grans estan més preocupades. Atès que sou ciutadans i ciutadanes de ple dret i que és per a vosaltres especialment difícil no poder sortir a jugar o a passejar al carrer, i que enyoreu molt els vostres amics i amigues, padrins i padrines i altres familiars, us dono les gràcies per l’esforç que esteu fent. És per això que, en exercici de les facultats que té atorgades legalment, aquesta Alcaldia-Presidència fa públics els següents acords tot demanant el seu compliment:

Primer.- DEMANAR a totes els xiquets i xiquetes que segueixin rentant-se sovint les mans amb aigua i sabó, i seguint els altres consells d’higiene que els donin les seues famílies.

Segon.- DEMANAR-VOS que parleu per telèfon o videotrucada amb els amics i amigues, i els recordeu que també s’han de quedar a casa, que els estimeu i que cada dia que passa és un dia menys que falta perquè us torneu a trobar i a fer-vos una abraçada.  

Tercer.- CONVIDAR-VOS  a fer un dibuix sobre el que podeu veure des del balcó o la finestra, ara que comença la primavera, o que dibuixeu els amics i els familiars que enyoreu i els envieu per correu a educacio@paeria.cat, amb la intenció de fer-ne una selecció i exposar-la més endavant a la Casa dels Gegants, amb el títol  “Totes les abraçades que teníem pendents”.

Quart.- AUTORITZAR excepcionalment que el Ratolinet de les Dents pugui circular lliurement per la ciutat de Lleida i tinguin accés a les cases on visquin xiquets que han perdut alguna dent, sempre mentre la població dormi i col·locant-se mascareta i guants, abans de deixar el regal.

Sisè.- ENCOMANAR als serveis jurídics de la Paeria que redactin un informe positiu sobre el comportament dels xiquets i xiquetes de Lleida, durant aquests dies, i el facin arribar a la secretari de Ses Magestats els Reis d’Orient, a fi que ho tinguin en compte de cara a les properes festes de Nadal i Reis.

Setè.- PUBLICACIÓ I VIGÈNCIA. Que es procedeixi a fer públic el present ban, per a la seva observança i compliment, al conjunt de la ciutadania de Lleida, i en especial a tots els xiquets i xiquetes, amb el meu agraïment sincer per la seua paciència i la seua capacitat per mantenir viva la il·lusió de les persones grans d’aquesta ciutat. Aquestes mesures entraran en vigor el mateix dia de la seva signatura i publicació i mantindran la seua vigència mentre que les circumstàncies ho facin necessari.

Share Button
Published inPOLÍTICA

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: