Skip to content

Aplicacions per a running

Sempre havia pensat que això de córrer (ara se'n diu running) no em passaria a mi. Fa un parell de mesos en parlava en aquest mateix blog. Doncs ves per on i per diverses raons, a mitjans d'agost vaig començar a córrer seguint la pauta d'una aplicació per a Android anomenada Captura Runtastic, una de les primeres que vaig trobar. L'he utilitzat fins avui, quan he completat el primer cicle de 60 minuts corrent (5'72 kms.).

Si teniu interès per triar una aplicació amb motius una mica més elaborats que els meus amb Runtastic, en aquest enllaç trobareu una selecció raonada de 5 de les millors. A mi em va servir per decidir-me a registrar-me en la pàgina d'Endomondo.

 

Share Button
Published inOPINIÓ

Be First to Comment

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Follow Me
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: